Husarrest

  

Tänkte tanken igår när jag hällde ner ännu en kopp kaffe att jag borde minska eller kanske till och med sluta med kaffet nu när jag renar mig så från allt annat, min kropp är värd mycket bättre än att vara slask för kaffegiftet. Men där är jag inte ännu, jag känner mig inte redo att ta det steget …

.. och vips så svarar Universum an och pajar ihop vår kaffemaskin totalt igår. Och givetvis har inte jag som den gourmetdrickare (läs; som jag själv anser mig vara) som jag är vare sig kaffebryggare eller pulverkaffe hemma.

Och tillråga på allt så är panikkörningen till något café inte att tänka på då det ligger en decimeter tösnö över hela Borlänge och den enda bilen som jag har är en tung bil med sommardäck. Maken anar min kommande avgiftning och som den medberoende han visar sig vara så åker han förbi med en stor Statoilmugg med ljuvlig java innan han tar min bil (den enda med vinterdäck) och åker till Gävle på kurs.

Jag kämpade på med barnvagnen i djupsnön och Izabelle somnade när jag gick med barnen till skolan och här sitter jag nu med varm kopp Yogithé framför mig.

Tänker att det blir som jag tänker och läser slutraderna på den tarotläsning som Birgitta Albertson gjorde åt mig; Allt sker även snabbare och snabbare hos dig, du får svar direkt innan du ens hinner svara och dina önskningar hinner knappt uttalas innan de besvaras.

Måste verkligen tänka mig för innan jag tänker, tänker jag. För det här hade jag inte tänkt på riktigt … eller så hade jag det och allt är som det ska.

 

4 kommentarer till “Husarrest

  1. Lena Landby

    Ha ha härliga Ni!
    Man/ni och jag lär sig och bäst är att föregå tankarna med affirmationer, för min del är jag bättre på att coacha andra än komma ihåg det själv så:
    Fina tankar, vänliga tankar, stilla tankar och det viktigaste: Rätt tankar 🙂

  2. Maria

    Känner igen mig något! Det var sista dagen på en utlandsresa. Vi satt och väntade på att bli upphämtade och körda till flyget. Någon sa att de tyckte att det skulle bli skönt att komma hem och sätta sig framför teven, kolla på en film kanske. För det hade de saknat. Och jag mitt nöt säger. Neej, jag tycker att det är skönt att slippa den där teven jag. Vad händer? Joho, någon tar sig in i vårt hus genom ett fönster och uppfyller min önskan. Tar med sig teven och försvinner. Det var inte riktigt så jag hade tänkt mig…men så blev det. Så man ska aldrig underskatta sina ord och tankar. Nu har jag skrivit det igen så… SUDDA SUDDA. Jag gillar min teve! Kramen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *