Indien igen!

Indien

Wiiihooo känner mig alldeles upprymd och sprallig nu när det är bokat och klart för oss alla, hela familjen, att åka till Indien. I februari flyger vi iväg på semester till India-light, Goa. Det har krävt viss övertalning (närmare utpressning) för att få alla med på flyget så nu lär det bära eller brista. Jag förstår att de kanske inte kommer att älska det som jag gör men min förhoppning är att de ska gilla det så pass mycket att vi återvänder en dag (allra helst många gånger) och tar oss ända till Univeral Peacecenter och vår vän Umasankar. Jag vill dela Indien med familjen. Indien har öppnat mitt hjärta för det som är viktigt här i livet. Wiiiihoooo Indien, här kommer jag igen! Kärleken till Dig bara växer!

Så tacksam! Såååå tacksam!

Thankful

www.rawforbeauty.com

 

2 kommentarer till “Indien igen!

  1. lenakarlsson

    Åh, så underbart Sofia! Förstår precis varför du vill dela Indien med dina kära 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *