Injicera livsenergi

Märker att jag de senaste veckorna har en dålig vana av att fokusera på allt det som inte fungerar i mitt liv och vardag. Oroar mig och grubblar över saker som; bygget som ej är klart, en hög räkning, lergeggan på tomten … ja, massa oväsentliga vardagsbestyr som liksom hör livet till. Och så kryddar jag detta jämmer med att känna att jag är trött och orkeslös. Tro det ja, negativa tankar slukar energi som värsta Stadsjeepen, den försvinner fort och det kostar på.

Jag behöver vakna upp ordentligt och komma tillbaka till mina gamla må-bra-rutiner. Morgonpromenaderna är som att injicera livsenergi rakt in i hjärta och sinne, de får mig att tänka om och tänka rätt. De fyller mig med må-bra-hormon och promenaderna har jag givetvis inte gjort regelbundet den sista tiden. Och så mår jag bra av min andlighet, min tro på att det finns en större kraft som löser allt åt mig, lervällingen torkar upp, bygget blir klart när det ska och räkningarna är energi som flödar ut och jag behöver bara ha tillit till att ny energi (pengar i det här fallet) strömmar in. Allt är omhändertaget.

Och under tiden har jag full tillåtelse att njuta av allt det vackra och fina jag är omgiven av. Jag fokuserar på det positiva i mitt liv, det som finns här mitt framför näsan och fyller mitt hjärta med tacksamhet.

Oscar läser Bellmanhistorier för mig.

 

Kommentarer till “Injicera livsenergi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *