Inledning

Nu flödar det. Jag kan inte hålla mig. Jag vill så gärna dela med mig av inledningen till min första bok. Men det är det enda jag kommer läcka, resten kommer ut efter sommaren!

* * *

Det började som en liten längtan djupt inom mig. En liten gnista som tändes någonstans på vägen. Den tändes ganska nyligen. Den har gnistat till ibland och ibland har jag varit helt övertygad om att den slocknat, tills jag känt gnistan inom mig igen.

Gnistan har fått liv, fått fyr från änglar utifrån. De har blåst liv i den. Tänt till den lite extra och även bevakat som vindskydd så att den inte skall slockna igen. Det är många delaktiga till att den nu fått fyr och sprakat till liv ordentligt. Nu är det sådan eld inom mig att inget borde kunna stoppa den. Jo, kanske ett hällregn som varar i flera dagar skulle kunna släcka elden. Men den risken är så liten, så den tar jag inte med i beräkningen. Den riskkalkylen ger jag ingen energi. Istället fokuserar jag på elden som värmer hela mitt inre. Elden som behöver ett utlopp, en kanal. Jag behöver transformera värmen från mitt inre vidare till andra. Jag använder nu det här forumet. Jag skriver ut min längtan, min eld och hoppas den skall värma många fler än mig själv.

En eld är energigivande och varm. Den kommer med mycket gott och kan värma många frusna själar. Men den kan också vara djup, het och farlig. Den kan vara oberäknelig och överstark. Den kan ödelägga mycket på sin väg. Jag hoppas jag är beredd på den nytändning som den kommer med. Är du?

 

3 kommentarer till “Inledning

 1. Gunilla

  Åh vad spännande att få följa dig och tack för att du vill dela med dig!
  Kram och lycka till! <3

 2. Fia

  Tack fina du!
  Hoppas vi följer varann länge i livet gärna som assistent men främst som vän & medmänniska!
  KramKram

 3. Christina

  Jajamän bruden – vi ärmånga som vill följa dig och finnas runt dig på resan, elden får vi hjälpas åt att ladda ibland…. Kram från Assistenten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *