Intensiv helg

Vilken helg, 12 matcher, glädje och vemod, kämparanda och trötthet, nu är den intensiva helgen över. Vi tackar alla arrangörer av Mellsta Cup och alla härliga lag vi har mött för fantastiska dagar. Vi tackar lilla-syster Izabelle som hejat troget vid sidan om planen, mestadels på gott humör. Hon har dock inpräntat ett eget litet mantra, som mässades varje gång hon såg en kiosk eller glass-Åke åka förbi på sin glassmoped (dvs typ var 3-4 minut): Mamma, jag är hungrig!

Och som om vi inte fått nog av fotboll, så satt vi, jag och Maya framför VM-finalen, Oscar hängde med kompisar. Den ena av oss med en skål vattenmelonbitar och den andra med blåbär, och så tittade Maya på mig och sa: Här sitter vi och ser på fotboll, vi som egentligen inte är intresserade. Och så brast vi ut i asgarv. Jag hejade starkt på Argentina men måste säga att Götze’s glädje över målet fick mig på fall.

Torsång flickor Mellsta Cup

Islingby Bucklan Mellsta Cup Mellsta Cup 2014

 

2 kommentarer till “Intensiv helg

  1. Malin

    Vilken helg! Vilka härliga barn! Kämparanda och glädje! Sammanhållning så man blir tårögd och jättebra arrangerat! Härlig kommentar av Maya =)! Jag sneeeglade också på finalen fast jag egentligen inte brukar se fotboll på TV =) KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *