Intentioner

Det är viktigt att sätta intentioner om man vill uppnå sina önskningar. Själv vet jag att när jag väl har en tydlig intention så faller magin på plats. Oneness lär ut en formel: intention + egen insats = gudomlig ingripande.
Här kan du se ett klipp om den.

Jag satte för några år sedan intentionen att vara Snigelmamma, en mamma som har tid, tar sig tid och är närvarande med barnen och jag är så tacksam att det Gudomliga visat sitt stöd sedan dess. Det har nu gått snart 4 år sedan den intentionen och jag har verkligen getts (och fortsätter ges) möjlighet till tid med mina barn.

Min yoga är väldigt uppskattad och jag har fått förfrågan många gånger om jag inte ska utöka med fler klasser i veckan. Men eftersom min intention att vara Snigelmamma ligger högst i prioritet så har jag varit väldigt tydlig till det Gudomliga med att jag vill inte arbeta mer än två kvällar i veckan. Och när sökte jag lämplig yogalokal för min Borlänge-klass föll det liksom inte på plats med de lokaler jag tittade på men så uppenbarade sig den lokalen jag nu har. Och där är själva magin att lokalen är lugn, stillsam och fridfull och den har ett fint trägolv vilket jag uppskattar när vi rullar ut våra mattor och stor gratis parkering utanför. Och det bästa av allt den är stor, mycket större än de salar jag kikat på innan. Så istället för att behöva ha fler klasser i veckan så rymmer den här iallafall dubbelt så många deltagare än jag hade kunnat önska. Magi!

Jag vet att tydliga intentioner fungerar, åtminstone dem jag själv agerar på. Så ikväll ska jag börja skissa på en ny intention med mitt arbete och jag ska förutom att vara specifik med vad jag vill ska utvecklas också addera de känslor jag vill känna. Yogan är en del i mitt arbetet men jag vill mer, både med yogan, skrivandet och klienterna.

Men hur det än är så är det vikigaste inte vad jag gör utan vad jag känner i mig själv när jag arbetar så det ska jag fokusera mest på. För jag vet att ”människan spår och gud rår” och magin är alltid större än mina egna drömmar – alltid.

Om du vill förändra nåt eller lägga nya planer för 2015 – börja då med att skriva ner hur du vill känna dig. Skriv ner de känslor du vill uppleva på daglig basis, som glädje, nöjd, tacksam, meningsfullhet, sensuell, närvaro etc – och låt sedan dessa känslor attrahera vad du gör. För det viktigaste är inte vad du gör… utan hur det får dig att känna!

Sanna Anandala

 

5 kommentarer till “Intentioner

  1. Marica

    Vilken inspirerande läsning. Tack tack tack 🙂 Allt det som jag på något sätt glömt. Nu ska jag fokusera på hur jag vill känna <3

  2. Pingback: Tydliga intentioner « Inspire Sofia Norgren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *