Jag kan se!

Förutom hur dagen startade igår så blev det en mycket lyckad och härlig dag!

Jag blev så väl omhändertagen på Globen Ögonklinik. Alla var så vänliga. Det kändes tryggt och bra att göra min ögonoperation där. Jag valde metoden IntraLase.

Här är bilder från hur jag går från suddig och grumlig vy till klarhet och sikt, jipiii! Vilken lycka, när jag bara 2 timmar efter operationen gör mitt eget syntest, kikar nämligen innan operationen ut genom fönstret mot butiken tvärs över gatan och ser inte vad det står på skylten, det är bara en stor röd röra, för att sedan se mot samma skylt igen och kunna läsa att det står Siba!

Jag gör min förundersökning, min operation och mitt efterbesök samma dag. Allt ser bra ut och allt känns bra. Jag behöver skydda ögonen mot ljus, snö, vind under dagen och allra helst ska jag blunda – får mörka solglasögon att använda, känner mig som en filmstärna, men Nogge tycker jag ser ut som Steve Wonder.

De eftersviter som svidande och rinnande ögon och värk upplever jag inte alls. Jag slumrar till i deras soffa 1-2 tim efter operationen och sen mår jag toppen resten av dagen – och idag känner jag mig helt återställd, ser på långt håll, det är en sådan frihetskänsla och det enda jag märker av gårdagen är lite grumlig syn och lätt röda ögon.

 

9 kommentarer till “Jag kan se!

 1. Maria

  Grattis till nya ögon! En dröm även för mig men jag fegar… Önskar dig en skön och vintrig helg!

  /Maria

 2. sofia Inläggsförfattare

  Tack alla!!!

  Ni är så söta och goa 🙂

  Det gick verkligen jättebra och känslan är overklig idag när jag ser utan mina linser/glasögon – Lycka*

  Du som är intresserade får gärna maila/ringa mig om du vill fråga ngt. Jag kan också värva en vän och då får du 1000 kr rabatt.

  Kia: Tack snälla för responsen från min text i Tidningen FalunBorlänge, det värmer i mitt hjärta ska du vet!!!

  Kram till er alla
  //Fia

 3. Åsa

  Så underbart! Grattis! Så modigt också… Det är något jag på ett sätt drömmer om, men jag vet inte om jag vågar, alltså… Kram!

 4. Christina

  Oj vad skönt att det gick så himla lätt och smidigt för dig….vad kan man mera tro än att det som är rätt går lätt!!!!Kram

 5. Kia Larsson

  Underbart Sofia <3 Har själv funderat på att göra en operation, så det är intressant att höra hur du upplevde det hela. Nu kan du möta Världen med nya klara ögon. Hoppas att det är bra med er vill passa på att önska er en lugn vit Jul <3<3<3 Bra artikel i tidningen jag är imponerad av dig Kram Kia <3<3<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *