Kärlek till vårt grannland

Smärta, sorg och rädsla griper tag i mig innan jag somnar. Vart är världen på väg? Jag somnar med händerna knäppta i bön och ber för alla drabbade…. ber för oss alla.

Hjärtat hugger när jag på morgonen nu läser att minst 80 människor har dödats, de flesta av dem unga… jag finner inga ord. Det ofattbara händer återigen i världen.

Jag tror på att våra tankar och handlingar gör skillnad. Jag la mig igår med mina böner och min energi riktad till alla drabbade. Kanske är det inte bevisat att vår energi kan färdas så långt men jag fortsätter att tro det, allt jag tror på bevisar det för mig gång på gång. Så jag sänder mina tankar och min energi till alla familjer som lever mitt i all denna smärta just nu. Jag skickar healingenergi till alla skadade och ber om läkning.

Jag ber till mig själv att agera utifrån kärlek istället för rädsla. Och jag ber om att det är många som gör detsamma. Tillsammans kan vi göra skillnad. Jag vet inte vart världen är på väg, men jag vet att om vi är många som tar ut riktningen så kan vi avgöra dess öde. Jag vet att det vi fokuserar på växer. Jag ber att vi är många som väljer att låta vår kärlek växa så att kärleken sprider sig på vår vackra jord och rädslan försvinner. Jag minns ett ordspråk, förbarma inte mörkret, tänd ett ljus.

Idag tänder jag ljus och sänder min kärlek och energi till vårt vackra grannland.

 

 

4 kommentarer till “Kärlek till vårt grannland

  1. Håkan Staaf

    Tack Sofia! allt blir så mycket mer påtagligt, när det har hänt så nära oss. Jag är med i Dina böner och ber också om ett kraftigt beskydd om Sverige. Sänder mina ljus och kärlekstankar till alla drabbade i Norge. Dom måste få kraft att klara av att gå vidare.
    I ljus och kärlek // Håkan

  2. Lena Landby

    Ja kärlek och vitt healande ljus är den enda möjligheten. Låter vi rädslan ta över oss blir det inte bra. Vi har en viktig uppgift: Att lära våra barn det från födseln så de bär med sig kärlek i sitt hjärta och att det kommer naturligt för dem, då det händer saker runt om oss. Då står de starkare och kärlek smittar <3

    Tänder ljus och sänder healing till de drabbade och deras familjer <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *