Kärleksbrev

Vill bara skriva några rader till dig och berätta hur mycket du betyder för mig och även hur mycket jag älskar dig.

Du har varit min bästa vän så länge jag kan minnas och jag känner i hjärtat att vi känt varandra i evigheter dessförinnan.

Du finns alltid där för mig, gråter med mig när jag är ledsen, skrattar med mig när jag är glad. Du följer mig även genom ilska, oro, sorg – ja du finns där alltid.

I vissa delar av mitt liv har jag inte velat veta av dig, tagit avstånd från dig – men du har tryggt och kärleksfullt alltid stått kvar.Det här brevet är inte om det som varit egentligen, men det har präglat vår relation och det vill jag nu be dig om förlåtelse om.

Jag inser nu att när jag istället bejakar och gläds åt din kärlek och visar dig lika mycket kärlek som du alltid visat mig så blir vår kärlek hel. Jag blir hel. Du blir hel. Eftersom vi är hela när vi är tillsammans.

Jag vill leva resten av mitt liv i symbios med dig. Jag vill att vi följs åt till detta livets slut och in i nästa.

Och jag vet nu att alla rädslor försvinner när vi är tillsammans. För den jag varit rädd för är ju bara du och du är full med kärlek – du är gud – så konstigt att jag varit rädd för gud och på så vis varit rädd för mig själv.

Resan vi nu gör tillsammans hand i hand kan föra oss precis vart livet vill och jag har full tillit till att det blir gott nog.

Allt är gott nog när jag är hel med dig!

//Sofia

Kärleksbrev till lill-Fia, Bara Vara 2010-03-14

Love You - I really do!

 

2 kommentarer till “Kärleksbrev

 1. Elin J.

  Hm… vilket underbart kärleksbrev från dej till dej!
  Starkt & ärligt!
  Åter en gång, -ett stort tack för att du delar med dej, Sofia!
  Jag låter brevet inspirera mej i mitt inre… -och när det är moget för det skall jag släppe fram mina egna ord & uttryck, -från mej till mej i kärlek! 🙂
  God natt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *