Kontakt med källan

Andligheten för mig är att vara i kontakt med någonting större. Ibland kallar jag det Gud, det känns rätt för mig även om jag känner starkt för andra religioner och läror. För mig är det någonting större, livet, alltet, himlen, universum, källan. Och att vara andlig är att vara i kontakt med källan. Jag känner källan inom mig ibland. Känner om ett beslut är rätt eller fel.

Den sista veckan har jag varit i stark andlig kontakt. Vet inte om just kontakten varit starkare än förut. Det kan gott vara så att nu är mottagningen bättre. Dvs att jag är mer närvarande och mottaglig för andligheten. En källa från ovan eller en källa inom mig. Spelar heller inte så stor roll. Det jag är ett hundra procent säker på är att källans budskap är gott – det är ljus och kärlek – källan vill väl.

Exempel på när jag känt denna andlighet under veckan är flera gånger när jag coachat. Plötsligt hör jag en röst inom mig eller ser en koppling jag inte sett förut och för fram den. Som coach skall jag inte föra fram just någonting. En bra coach ställer frågor så att du får fram sanningar från ditt inre. Så enligt regelboken coachar jag inte när jag använder källans budskap. Som tur är, är jag trygg i att jag är jag och det jag för fram är för ett högre syfte och litar fullt till det jag får till mig.

Andra gånger när jag är i kontakt är under mina Yogapass. En deltagare kallade min Yoga idag för HelandeYoga och vi är nog många som känner av den starka energin som fyller salen. Under dagens Yogaklass var jag i så stark kontakt att jag fick använda mycket kraft till att instruera. Kroppen och själen kom som i trance. Det var ljuvligt och kändes läkande. Kanske bara en känsla, men ack så skön känsla, den duger för mig.

Jag har också dom sista dagarna upplevt en stark längtan efter att skriva texter. Texter som när dom sätts samman bildar en bok. Så igår satte jag mig i kontakt och började skriva. Fingrarna flög över tangenterna och att kalla det flöde är en understatement, det snarare forsade fram text. Jag har lovat mig själv att fortsätta skriva så länge det flödar (forsar) och se vad det blir. Kanske blir det texter du kan ta del av på bloggen framöver.

 

Kommentarer till “Kontakt med källan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *