Leadership

Har nyss svepet in mig in en filt i Yogastudion och lyssnar till ljuv musik med tända ljus. Nu blir det lite ’egentid’ med blogg, inspirationskort och ljusbehandling innan kvällens yogapass.

I fredagsnatt låg jag vaken i månens sken och grubblade och grät. Jag fångades av min oro och stress igen och den höll sig krampaktigt kvar. Ett tag stod jag med tårar i ögonen och kikade  ut genom fönstret och bad. Viskade tyst min bön om hjälp och sände ut den mot den stjärnklara himlen.

Började lördagsmorgonen med att ta vid där jag slutade, städa yogasalen och sen var det en djup och gripande (Osho) DynamicMeditaiton, DET och samtal med Nogge om min stress, ett samtal till fina mor och sen var det som att allt var som bortblåst. Jag stupade utmattad hem efter meditationen, kände mig absolut helt tömd och slut, en riktigt skön känsla och efter den så kom handlingskraft och energi, tog i tu med min Att-Göra-Lista och den har jag betat av med glädje hela helgen.

Så vad gör väl en sömnlös natt i månsken när jag har förmåga att vända stress, oro och ångest genom kraft och energi och därefter få vila i frid och harmoni igen. Ingenting. Inser att allt nog är som det ska. Jag är människa, jag påverkas av värdsliga ting (som Karlsson på taket säger, äsch vad är det, det är ju bara värdsliga ting) och jag har också förmågan att själv ta mig ur dem.

* * *

Måste berätta om min fina Inspirationskortlek, den fann jag på en flygplats i Indien. Det var så underbart att gå in i Indiens flygplatsbutikerna som många var fyllda med OshoBöcker, yogaböcker, meditationsskivor, ’andliga’ kortlekar och spel… jag det var bättre än att gå in i en godisbutik.

Kortet jag drog heter Leadership och vill visa mig att jag skall tro på att jag är en ledare och jag har förmågan att inspirera andra, vilket ni kära läsare hela tiden bekräftar men som jag så många gånger själv förminskar i rädsla att vara stor på mig, ta mig själv på för stort allvar. Så ikväll tar jag med mig kortet in i hjärtat och känner på dess budskap och min rädsla, går på djupet och ser var som gömmer sig där.

Tack för att Du läser min blogg. Tack för att jag får den fina möjligheten att dela.

Namaste

 

4 kommentarer till “Leadership

  1. Jennifer

    Det är ju just det här som jag tycker är så fantastiskt Sofia, att du törs skriva så ”äkta” och öppet om dina känslor även när de inte är tipp topp, det gör att jag verkligen ser dig som en ”sann” inspirationskälla. Jag kan inte med ord säga hur tacksam jag är att jag har din blogg att ”tanka” inspiration från, ett stort TACK till dig Sofia för allt du delar med dig av!!! Kram <3

  2. Ulrika N

    Ååå blir rörd av ditt inlägg…. Tack för att du delar med dig, känner igen mig, och då är känns allt lättare 🙂 kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *