Lev din dröm

Jag gläds åt att jag är närvarande och med liksom. Förr om somrarna märker jag nu i efterhand att jag varit stressad och oftast inte helt närvarande. Så klart närvarande fysiskt, men inte i sinnet. Så jag är så tacksam för att jag denna sommar är närvarande i sinnet, i kroppen och i själen.

Närvarande även i känslor som är upp och ned. Som livet. Som sommaren. Ibland regn, ibland sol. Ofta sol denna sommar verkar det som.

Igår var även en dag med sommar och närvaro – eftersom Nogge jobbar ännu, så spenderar jag och barnen tiden tillsammans – igår fick vi njuta av bad och trevligt sällskap i stugan som föräldrarna till min barndomsvän Helena har vid Valsan.

And

Lev din dröm här och nu.

Din gåva är att leva din dröm i kärlek.

Solöga – Djurens Språk

 

Kommentarer till “Lev din dröm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *