Livsuppgift

Din livsuppgift hittar du i dina önskningar. Du är allt redan. Du vet allt du skall veta redan. Du är i ett med källan. Du är gud. Hur Gud vill verka genom dig och din kropp. Dvs hur du och din kropp vill verka i kontakt med källan är när du går inom. Finner dina innersta önskningar. Dina innersta viskningar. Det är så du verkar i kontakt med källan. Så lyssna inåt. Lyssna till dina innersta önskningar. Lyssna till din kropp och dess behov. Du finner dina ledtrådar till din livsuppgift i dina önskningar, drömmar och i kroppen.

Allt är redan i ditt inre. Frigör dig från sinnets begränsningar och gör dig fri från dina tankar. Eller ännu hellre, låt dina tankar var drivmedlet som för dig fram. Men se till att hjärtat funnit ut vägen. Kroppen är fordonet. Och låt endast tankarna vara drivmedlet. Och se till att du tankar rätt drivmedel.

Och när du lever dina drömmar och innersta önskningar, då vet du att du är på precis rätt plats och lever din livsuppgift.

Oavsett om du försörjer dig på det eller inte. Det handlar absolut inte om försörjning och arbete. Det handlar om att du vibrerar i rätt energi. Och du kommer i rätt energi när du lever dina innersta drömmar.

 

2 kommentarer till “Livsuppgift

 1. sofia Post author

  Tack Jennifer

  Du kanske redan lever din livsuppgift? Bara du har svaret. Fortsätt lyssna inåt så hamnar du eller inser att du är helt rätt!

  Tack för att du följer min blogg
  VarmKram Fia

 2. Jennifer

  Så klokt och det låter så enkelt men tänk att det ska vara så svårt att följa. Tack för att du påminner och inspirerar, din blogg har verkligen blivit ett verktyg på vägen :). Kram Jennifer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *