Lutar mig tillbaks

Det är precis så magiskt och underbart som jag hade hoppats. Jag tassar runt här och ler inombords, allt har fallit på plats. Det är 13 deltagare på kursen med mig och Umsankar inräknat, och jag känner sådan värme och tacksamhet att just alla dessa människor har valt att komma hit och som många sa idag på under presentationen att det har känt sig kallade hit, de förstår inte riktigt varför de är här, de bara visste att de skulle vara med.

Och nu när jag själv tänker efter (så dags att tänka efter nu, tänker jag nu), så har jag själv massa minnesluckor hur den här processen har gått till, från att jag bjudit hit honom  (kan faktiskt inte minnas när jag gjorde det), till att information gått ut, kursdeltagare kommit till och jag stod på Arlanda för att ta emot honom igår. Allt detta har (som tur var) övergått mitt förstånd och bara blivit till. Det är en känsla jag har när jag är i kontakt med Solen att allt är omhändertaget, jag behöver bara luta mig tillbaks och njuta av resan.

 

3 kommentarer till “Lutar mig tillbaks

  1. Christina J

    Vilken härlig resa – jag finns med er i sinnet – njut av upplevelserna – ses i morron kväll! KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *