Min dag

Var på spännande träff med andliga vänner i Vikarbyn idag. Jag kallar dem andliga, vi som tror på något större, det spirituella i någon form, vilket i och för sig alla mina vänner gör i mindre eller större utsträckning. Det var väl många av dom som tror i lite större utsträckning som var på den här träffen som Mustafa hade bjudit in till. Jag upplevde i alla fall en ljuvlig dag med kära återseenden och intressant information.

Siljan, Rättvik och framförallt Vikarbyn upptäcker jag ju mer jag vistas där, har en stor plats i mitt hjärta.

När jag kom hem var det dukat med mat och Oscar hade tänt levande ljus överallt, det var laddat med godis och chips – en helkväll framför teve´n och den spännande Melodifestivalen väntade.

Festligheter tar på krafterna!

 

Kommentarer till “Min dag

  1. Christina

    Stackars Maya – att bli så trött mitt i festligheten…gulliga sovande barn – hon har säkert vait vaken länge redan nu! Ha en bra dag idag – KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *