Min medialitet

Vet inte hur många gånger jag åkt iväg på seans och sittningar med prestationsångest och oro men jag vet bestämt att det är lika många gånger som jag vänt hem efteråt med en känsla av glädje, energi, mening, ödmjukhet och otrolig tacksamhet. Mitt ego gnatar inför och min själ sjunger högt när jag kommer hem.

Nu har jag bestämt mig för att verkligen inse att min medialitet är en oerhört fin gåva. En gåva det är mening att jag ska dela med mig av. Universum har pekat ut riktningen åt mig länge nu. Allt är omhändertaget. Det är som att en nyasfalterad väg ligger framför mig men jag väljer att åka och småbromsa hela tiden, livrädd att få upp farten…

Jag älskar min andlighet, jag lever med den så nära var dag. Den är så nära att jag vissa gånger inte ens ser att den är där. Det är så enkelt och sant för mig att jag inte förstår att det är något unikt. Det är så vardagligt för mig att jag inte ens förstår att det är något speciellt för andra.

Men varje gång jag varit på ett jobb (seans i synnerhet) så tåras mina ögon av ödmjukhet att just jag fått vara en del i dessa vackra möten. Att andevärlden valt ut mig att bära fram deras kärlek och budskap. Att just jag får möta dessa vackra själar.

Nu har jag bestämt mig för att förstå att min gåva är till för att förvaltas och att det bästa sättet att göra det är att med hela mitt hjärta dela den med andra. Här kan du läsa mer om vad jag kan bidra med – Medial kontakt.

Ett stort tack till dig Camilla för att du arrangerade kvällens seans och tack till er som var där, ni fysiskt på plats och era kära på ’andra sidan’ ♥

 

2 kommentarer till “Min medialitet

  1. sofia Post author

    Det var så fint för mig att få vara en del i ert möte ~ så vackert & berörande. Tack!

    Massa värme
    Sofia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *