Mina texter

Har haft en underbar helg! Känt mig närvarande hela tiden faktiskt. Det är lätt annars att jag gör saker omedvetet, eller pysslar med två saker samtidigt. Men denna helg har jag känt mig väldigt närvarande och det är skönt. Känner frid inom mig också. Frid att jag tagit tag i dom förändringar som jag behövde, tänker tex på prioritering av tiden i min agenda. Jag har också medvetet valt att under en tid, ett par månader eller längre (till att börja med) ägna mer tid åt mitt skrivande och se vart det leder mig.

Och nu lanserat min nya blogg på nätet, www.savita.nu där jag varje dag lägger ut min kanaliserade text. Och jag känner mig så modig som gör det. Texten är till en början mörk och djup tycker jag. Hade svårt själv att ta till mig den. Men inser nu att även det mörka är en del av mig. Och genom att acceptera hela mig finner jag frid och harmoni. Jag vet inte hur berättelsen på Savita ska sluta heller, så det är också modigt tycker jag att våga börja leverera något utan att ha en aning om vart det slutar, eller hur, eller om. Snacka om att släppa kontrollen.

Ljus i mitt hus

 

3 kommentarer till “Mina texter

 1. Christina

  Dina texter är alldelens, alldelens makalösa, trots en del mörker, men jag måste stanna upp och känna in och ta in dom! Kram på dig!

 2. Fia

  Tack vännen – tack för ditt stöd!
  Jag tror vi alla blir härligare när vi är sanna ….
  VarmKram

 3. Marie

  Du är härlig när du är sann 🙂 Många kramar och lycka till med Savita.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *