Miniseans

17.45 förbereder för miniseans. Tänder ljus och gör mysigt i min mottagning.

MysPys Stämning Sjöstjärnan - min logo

20.20 sätter mig i bilen och åker hemåt. Tacksam och ödmjuk inför alla kontakter jag fick förmedla ikväll. Känner mig samtidigt trött och tom, det tar lite på min energi att vara fokuserad, lyhörd och öppen för att tolka alla signaler och budskap.

Blir lika fascinerad själv varje gång för hur tydligt ”andevärlden” kommunicerar. Tack för förtroendet att agera tolk/länk.

 

3 kommentarer till “Miniseans

 1. Fia (Sofia Norgren)

  Tack för Änlgavak – önskar dig/er detsamma och efter den kvällen så är jag säker på att ”dom” är med dig/er.
  Kram till er alla som var med och tusen tack för förtroendet!

 2. Christina J

  Ja håller med Rosie, vilken kväll, jag är helt förundrad över att du kunde ta in så klockrena träffar, kommer gärna fler gånger, och för den som undrar finns bara ett alternativ – gå till Sofia – som har förmågan att tolka.
  Jag är så glad och tacksam för igår kväll. Kram till alla som var med!
  Christina

 3. ROSIE

  Jag fick i dag en upplevelse som jag inte trodde var möjligt,jag gick till detta möte med öppet sinne och njöt riktigt varesig det var menat till mig eller inte. sådana tolkningar till personer var ju korrekt &kraftfullt.Sofia tog ut sig helt för vår skull,så tack så mycket det betydde väldigt mycket specciellt i våran situation med usa resa ody.Tack än en gång och jag ska rekomendera dig till dom jag känner.Det här var väldigt seriöst inget hopkok eller trams utan äktavara.Hoppas att änglarna vakar över dig,//ROSIE.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *