Mitt bloggande

Du kanske undrar vart jag håller hus och det undrar jag med, jag har själv inte fullt ut förstått vad som har hänt den senaste tiden. Och tid till att bearbeta allt från IndiskGuru på Dala besök och lilla Izsbelle som fyller min famn har jag inte heller haft. Dagarna och energin bara försvinner och jag känner mig stundom maktlös. Jag har ingen kontroll. Det bästa jag kan göra är att ta mig igenom dag för dag en stund i taget, se till att jag är här fullt ut för barnen. Och har jag riktig tur lyckas jag med det, men så känns det inte alla gånger.

Min plan är att ge ge ge och ge Izabelle fullt med trygghet så att hon sover tyngre om nätterna. Och det vet jag kan ta oerhört lång tid. Vill inte ens tänka på hur lång tid det kan ta. Min kropp längtar efter sömn. Men tid måste det få ta.

Plan två är att ta en liten, pytteliten del av huspysslet varje dag. Jag är nöjd om jag hinner packa upp en ynka liten flyttkartong om dagen. Och gör jag det så borde jag nå slutdatum med plan två, vilket är att ’allt’ med huset är klart till jul.

Plan tre är att ägna mer tid åt mitt skrivande och min yogakollektion och den planen har jag lagt på vänt tills plan ett och två är genomförda.

Håll ut, för lite titt som tätt så ramlar det ut ett inlägg här och där på bloggen.

 

 

 

 

2 kommentarer till “Mitt bloggande

  1. Fia

    Så sant, sömnen är en stor del i hälsan och välmåendet. Och tyvärr så lutar hon omkull sig korta enstaka stunder under dagen, oftast då jag kör bil eller går med henne i vagn, så vilan hinner jag liksom inte på 🙂

    Men Men, jag har ju mina yogapass som fyller mig med kraft och energi. Och hjälper mig med det här sunda resonemanget jag lyckas få till emellanåt 😉

    VarmKram till Dig

  2. Malin

    Det är otroligt vad sömnen påverkar oss! Har man små barn så får man sällan sova särskilt mycket och när man då någon enstaka gång får en skaplig natt så blir man som en heeelt ny människa! Se till att vila när hon vilar! Lättare sagt än gjort, jag vet… det är ju då man ska hinna göra allt det där som man inte kan göra när de är vakna… Men man gör sig själv en otjänst… Tycker du har en sund plan att ta allt lite som det kommer! Själv så vill jag jämt få allt gjort i en handvändning vilket gör att man blir stressad helt i onödan! Kram på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *