Modig idag

Var inbjuden idag till att inspirera på en kvinnolunch vid Domnarsvgården. Det är kvinnor som jobbar inom stålindustrin tex SSAB, Triple Steelix, Dellner Couplers som träffas emellanåt i sitt nätverk. Och idag hade jag förmånen att under deras lunch berätta om mig själv och min verksamhet.

Kruxet var att jag blev ombedd att berätta om det mediala. Och det skrämde mig lite till en början. Träffa alla dessa businesskvinnor och prata om andlighet. Min rädsla var; tänk om dom tycker jag är flummig och oseriös – hjälp! Samtidigt som en röst sa; detta är så stor del av dig och givetvis kan du dela med dig även av detta. Och eftersom jag tror på en mening med allt och tränar mig i att inte styra livet hela tiden, så valde jag att känna tillit till att tiden och jag är mogen att nå ut även i sådana här tillställningar.

Lunchen var jättetrevlig och god, kvinnorna var öppna och glada. Och jag övervann min rädsla och kände mig väldigt modig faktiskt som delade med mig så öppet om mig själv och min syn på andlighet och det mediala.

Jag är oerhört tacksam för min inbjudan och att jag fick möjlighet att träffa dessa sprudlande kvinnor!

 

2 kommentarer till “Modig idag

 1. Marie

  Va härligt Fia, du ÄR modig – Titta bara på de två senaste åren 😀 You Rock!
  Kramis.

 2. Elin J.

  Bravo, Sofia!
  Du är verkligen MODIG, Sofia 🙂 🙂 🙂

  Go’kram till dej från mej, -Elin!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *