Molnen lättar

Min känsla var stark inför kvällens yogapass att jag skulle vägleda gruppen i att frigöra sig från sina begränsningar. Be kroppen om hjälp att släppa taget om det som den är redo att släppa. Skingra tankarna som molnen på himlen för att upptäcka solen i sitt inre. Se sitt eget ljus, sitt sanna jag.

Vi andades ut det vi ville bli av med, tankar och känslor som hämmade oss. Vi frigjorde oss från det som inte är vårt, andras tankar och andras energier.

Vi öppnade upp och såg inåt. Såg solen som började skönjas när molnen lättat. Speglade oss i oss själva. Vår egen kärlek. Andades in energi och kraft.

Under avslappningen fanns det möjlighet för den som ville att utforska energin när den separerat sig från tankarna och känslorna och bara iaktta stillheten och tystnaden inom. Betrakta. Vila. Återhämta kraften från det inre. Knyta an till sin sanna källa, den som pulserar i det inre.

 

2 kommentarer till “Molnen lättar

 1. Fia

  Självklart är processen igång, fortsätt gå dina steg i din takt. Gå i tillit till att du är på rätt väg.

  Ett tips kan vara att byta ut ordet ’svårt’ mot tex ’lätt’ 😉
  Våra rädslor är ju här som små hjärnspöken för att vi skall se dem, möta dem och låta dem skingras i ljuset. Skingras som molnen på himlen.

  Tack för att du delar det vi alla känner titt som tätt i livet. Det du beskriver är ju helt mänskligt.

  VarmKram Fia

 2. Jennifer

  Det låter härligt, önskar jag hade varit med! Jag försöker så att lyssna inåt men jag tycker det är svårt, jag tror att det är en form av rädsla, jag törs inte riktigt släppa kontrollen. Men utan dig och dina yogapass hade jag inte ens kommit så här långt som jag ändå tycker att jag gjort, processen har i alla fall startat känner jag! Tack Fia! Kram Jennifer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *