Morgon i Sigtuna

Lördagmorgon på Sigtunastiftelsen, fåglarna kvittrar utanför fönstret och jag ska snart gå genom den vackra parken och skogsträdgården upp till frukost.

Som jag längtat hit. Och nu när jag är här känns det lite läskigt, jag har svårt att släppa mina egna förväntningar på mitt eget skrivande. Som om förläggaren på axeln säger; Se så, upp till bevis nu!

Kursledarna är mycket mer ödmjuka och ömsinta än honom på axeln och jag känner att de kommer locka fram det som finns inom mig med glädje och lust. De utstrålar sådan värme och författaren Barbara Voors har en underbar humor som lättar upp mina inre spänningar. Jag är där jag ska vara just nu. Livet har försett mig med den här helgen och jag ska göra mitt bästa för att boosta mitt inre med kärlek och omvårdnad och låta sinnet vara fyllt med tacksamhet.

 

2 kommentarer till “Morgon i Sigtuna

 1. Fia

  TACK, orden klingar rakt in i hjärtat som ler*
  Kram från ett gråmulet fridfullt och stilla Sigtuna /Fia

 2. Jenny Landby

  Det kommer att gå strålande Sofia 🙂 Slappna av och njut av tillvaron, skratta och andas… hur var det du skrev till mig?

  ”It ment to be”

  Stor kram från ett gråmulet Borlänge / Jenny

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *