Nu är han på väg

Nu börjar det verkligen att dra ihop sig, Umasankar ringde från Calcutta på förmiddagen och jag fylldes av ljuva minnen när jag hörde ’kaoset’ runt omkring honom, Indien är en del i mitt hjärta. Han ringde för att fråga om det är någon inresekostnad (typ) när han kommer till Sverige, han lever ju väldigt enkelt och är en fattig man, nästan som en munk. Jag ringde iallafall en resebyrå och fick besked att det inte är någon sådan kostnad.

Jag förde in samtalet på Sverige och vårt väder och det var som jag befarade, han kommer endast iklädd i sitt ’skynke’, som jag förstod honom nu så har han inga andra kläder än  ’skynket’ på sig eller med sig. Och jag berättade att det minsann kan vara kallt här den här årstiden, men då sa han att det går nog bra, han har ju varit vid Himalaya.

Min kära vän Christina har för säkerhetsskull packat ned lite reservkläder åt honom, hon kommer till min stora lycka följa med mig till Arlanda imorgon och hämta honom.

Känner på mig att det här blir en helg att minnas.

 

 

2 kommentarer till “Nu är han på väg

  1. Maria

    Träffade Christina på stan idag, i flygande fläng på väg att ordna lite varma kläder. Tänker mycket på dig och er alla som ska vara med på kursen, skickar varma tankar och vet att det kommer att bli en oförglömlig helg! Vi ses på söndag! Kram Maria.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *