Ny underbar dag

Gryning i Barkargärdet

Jag fullkomligt ÄLSKAR mornar! Jag vaknar alltid tidigt dvs helst vid fem, så jag hinner med min morgonpromenad (annars vid sex). Känslan av en ny dag med fantastiska oanade möjligheter, ingen aning av hur dagen skall bli – bara tilliten till att den blir bra!

Jag har en affirmation som jag gärna boostar mig med;

Mitt liv blir bara bättre och bättre för varje dag – på alla plan!!!!!

 

3 kommentarer till “Ny underbar dag

 1. Elin :-)

  Hej Lotta från Torsång!
  Jag känner igen mig i dig; -min känsla och livssituation var ungefär som du beskriver… -tidigere!
  Som Sofia skriver; -det finns hjälp att få!
  Jag går då & då hos Sofia (-när jag får skrapat ihop tillräckligt med penger ur egen pung)! Och det går framåt, -det nyttar! 😉
  Jag är själv bara 😉 50 år och känner att framtiden öppnar sig framför mig, och att jag mer och mer, -oftare och oftare verkligen njuter av livet här & nu!
  Ha tillit, -det finns så mycket inom oss alla som bara väntar på att få komma ut i ljuset!
  Follow your heart & go for it!

  Kram… Elin i Falun 😉

  Pssst… Sofia är en alldeles underbar, inspirerande & kärleksfull coach! 😉

 2. Fia (Sofia Norgren)

  Det finns hjälp att få! Arbetsförmedlingen har avtal med flera av oss Coacher och om du är inskriven hos AF kan du ev vara berättigad till en Coach. Mitt tips är att kontakta AF och fråga. Och är du berättigad och själv vill, så kan du välja mig som din Coach i 3 månader.
  Lyft blicken, sträck ut handen – du är inte ensam. Hjälp finns runt omkring dig. Känn tillit till att du är omgiven av stöd!
  Kram Fia

 3. Lotta

  Hejsan!
  Underbart det låter att kunna tänka som dig varje morgon,det har jag alldrig gjort.Jag är 29år,har en son som blir 12 nu i dec & så min sambo.Vi bor på landet strax intill torsång.
  Min sambo jobbar & jag går hemma & söker jobb på jobb men utan nåt resultat….för mig ser en morgon ut så här:Jag går upp kl.7 med min son dricker min kopp kaffe,sen när sonen min åkt till skolan börjar dagen som ja ”måste försöka ta mig igenom”så känns det.Jag är inte alls nöjd med mitt liv,det blev inte alls som jag trott.
  Jag vaknar varje morgon & känner mej helt värdelös som människa,jag tycker man gräver ner sig mer & mer för varje arbete jag söker.
  Jag har nästan gett upp mitt hopp om att kunna få ett jobb nu efter alla mina ansökningar utan resultat.
  Man känner sig totalt världelös,som att man inte duger till nåt,självkänslan & självförtroendet är i botten.
  Jag vet inte hur jag ska göra eller vart jag ska börja för att må bättre eller om jag bara ska fortsätta att låta åren gå bara som jag gjort nu i flera år.

  Mvh Lotta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *