NY

Mot NY

Nu så bär det iväg, idag flyger jag till USA, först till delstaten NY och Penfield där jag ska gå min Trauma Yogautbildning och sedan avslutar jag min resa i New York City. Igår morse vid 04.00 vaknade jag med resfeber, men nu har det stillat sig till ett härligt pirr i magen – igår var det mer virr.

Jag har Yogan att tacka för så mycket i mitt liv. Den skänker mig resor i det yttre (tänker på Indien, Bali, inom Sverige och nu USA) och det inre, den inre är ju den resan jag hela tiden söker och som i mitt sökande skänker mig så mycket mer att vara tacksam över. Känner mig otroligt lyckligt lottad som får arbeta med yogan och ta emot alla dessa livets frukter.

Och trots att jag haft mitt stora kontrollbehov och haft lätt för att planera och strukturera mitt liv så har jag aldrig bett om detta. Yogan kom till mig. Det är en gåva i mitt liv som jag inte medvetet sökte. Det är just det som är det stora i livet för mig, att det Gudomliga har en plan för oss, mycket större än vi själva kan föreställa oss och tro. Och den planen manifesteras för mig nu, just genom att jag tränar mig varje dag att kapitulera och lägga min vilja och mina handlingar till Livet själv (Gud).

Jag är gärna en medskapare, jag vill attrahera och skapa men för min egen del så vet jag att det är bäst om det Gudomliga får ta ut riktningen och jag går stegen. Alla dagar vågar jag inte gå dit det Gudomliga vill, men många dagar gör jag det … idag är en sådan dag då jag säger Ja och Tack och beger mig iväg. Utan att veta vad den högre planen har i beredskap åt mig och vad syftet egentligen är. Idag följer jag den inre kallelsen Yogan lärt mig lyssna till.

 

Kommentarer till “NY

  1. Lena albinsson

    Åhhh är du på väg nu häääärligt ser ju inget nu när jag har fb paus men får kika in här för du är en av glädjespridsren jag saknar på fb Ha en toppenresa och njut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *