Nya tiden är här

Vi går mot en ny tid eller rättare sagt den nya tiden är redan här. Den nya tiden betyder att se vem du är, vara sann i dig själv. Mod att vara du och lita till att du är den du är, du är fulländad.

Modet att våga vara fulländad i mötet med andra eftersom att din fulländning även belyser deras fulländning. Våga skina med ditt gyllene sken, våga se dig själv som den ljusvarelse som du är. Våga vara du. Genom att du visar ditt ljus så tillåter du även andra att visa sitt ljus. Vi är alla ljus. Vi har alla tillgång till samma ljus inom oss. Vissa har redan vågat att avtäcka det medans andra fortfarande är rädda. De rädda förlorar sin rädsla i ljuset som de andra släpper fram.

Vi möter den nya tiden hand i hand. Se ljuset i din medmänniska oavsett om den vågar att visa det eller inte. Se det. Lita till att det du ser är sant. Ljuset du ser där i din medmänniska är även ditt ljus. Vi strålar från samma källa. Vi är alla ett. Vi är alla bröder och systrar.

 

4 kommentarer till “Nya tiden är här

 1. Fia

  Fina själar… tänk att vi går in i den nya tiden hand i hand. Jag är så glad att ni är vid min sida!
  Kram till er <3

 2. Lena Landby

  ”Ser oss alla” hand i hand dansande runt jorden – med alla -för allas högsta och bästa -och det jag ”ser” måste jag lita på.
  Många människor öppnar upp sig och blir mer ödmjuka, hjälpsamma och kärleksfulla och när vi träffar någon som inte nått lika långt pga livets turbulens så blir ”vi visade” till dessa personer för att stötta, peppa och jobba för självhjälp. I den hemlöses ögon finns en glöd, det är vår uppgift att tända den.

  Jag är glad att jag påverkas – egentligen att jag tillåter mig påverkas istället för att blunda – det innebär att jag öppnat mitt hjärta mer och det är ett fint arv att tala med barnbarn om. Det finns så mycket att göra och för att klara av en bråkdel av vad vi kan hjälpa till med så börjar allt arbete alltid med oss själva. I vördnad och stolthet för att vi är de vi är – först då kan vi hjälpa andra. Det är som på flyget: Syrgasmaskerna till mig själv, innan jag kan hjälpa mitt barn eller andra.

 3. Christina J

  Jag har idag fått ytterligare förtydliganden om mitt ”kall” är att vara den jag är, utan ansträngning – du vet, bara vara inkännande medmänniska och glad och enkel med en omtanke som inte förväntats, det är ju ”bara” jag i all enkelhet. Inget märkvärdigt eller krångligt – bara att vara JAG. Som du så klokt sa i onsdags efter yogan….och väckte en tanke.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *