Omfamna det du känner

Vägledd avslappning i syfte att omfamna det du upplever/känner just nu, vila i kärlek till dig själv och din kropp.
Omfamna dig själv med medkänsla, värme och kärlek.

 

5 kommentarer till “Omfamna det du känner

 1. Mary

  Tack! Vad många ggr den här videon har hjälpt mig när jag har haft plågsamma dagar med min sjukdom utmattningssyndrom. Jag lyssnar på den och den ger mig vila och tröst. Tack igen!

 2. Sofia Savita Norgren Inläggsförfattare

  Men åh, Frida vad berörd jag blir av ditt meddelande. Ögonen tåras av din ärlighet om hur du har det och vad du kämpar med, så fint och modigt av dig att skriva om det. Tack för att du delar med dig.

  Jag hoppas du finner mer och mer glädje till Livet varje dag. Ett steg för mig att känna mer glädje och tillfredsställelse är att våga stanna med det som jag känner. Att det är okey med alla mina känslor, även de som smärtar. En känsla rör sig, ”emotion” som i ”in-motion”, den är i ständig rörelse, en känsla ersätts av en annan, ersätts av en annan. Att veta det, att det sker automatiskt är för mig en tröst när jag känner någon känsla som är obehaglig… då vågar jag stanna med den (istället för att fly ifrån den) för jag vet att den snart skiftar om.

  Oneness har lärt mig att jag är inte mina känslor och jag är inte mina tankar. Jag är den som betraktar. Eftersom känslan byts ut, precis som våra tankar, så vet jag att de är inte jag. Jag är den som är kvar. Det eviga.
  För mig har den insikten hjälpt mig att acceptera det jag känner och tänker, även det destruktiva. Bara acceptera det. Att så är känslan och tanken just nu och det är okey. Inget jag behöver kämpa för att förändra. Hellre stanna och acceptera. Ibland så är just acceptensen det som förlöser lidandet och får sinnesron, friden att infinna sig.

  Du är en fin människa och Du har mycket glädje och trygghet inom Dig, jag lovar att Du har det!!!
  En dag kommer det att uppenbaras för Dig, så att Du kan vila tryggt i känslan av inre frid.

  VarmKram
  Savita

 3. Frida

  Tack Sofia för dina fina egna inspelningar! De är väldigt bra gjorda och du ska veta att dessa har faktiskt hjälp mig i mitt liv sedan jag hittade dem och hjälper mig fortfarande! Jag har i över halva mitt liv (är 22 år) levt och lever destruktivt på grund av mina känslor och tankar om både mig själv och mitt liv, och ångest och panikångestattacker är min vardag! Jag har vuxit upp med föräldrar som inte låter mig visa känslor så därför är känslor ett jobbigt ämne för mig, men med hjälp av dina inspelningar har jag börjat känna mina känslor (om än det bara är när jag är själv) och det är en lättnad för mig och det har gjort att mina tankar om att vilja lämna livet kommer inte lika ofta längre. Jag kämpar fortfarande med att komma ur mitt destruktiva liv, men framför allt att bli av med tankarna om att vilja dö och istället börja leva!
  Jag tackar dig ännu en gång för dessa videoklipp, och att få höra någon säga att alla känslor är okej och att känslan jag har är sann, att den är sann just nu är viktigt för mig att höra och det hjälper mig verkligen!
  Tack Sofia och kram! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *