Omhändertaget

Ta emot de gåvor som ges till dig, vet att du är omhändertagen och allt omkring dig är omhändertaget.

Och kom ihåg att de stunder du inte känner så beror det på att du inte tar emot vad livet vill ge dig, du misströstar och litar inte till att allt som ges dig är av godo på din väg.

Allt ingår i en större plan, allt är som det ska, minsta lilla detalj är omhändertagen och utvecklad till sin bästa fördel, allt är alltid som det ska.

Det är i din tanke du väljer att se det annorlunda, du väljer att se vissa stunder som bra och andra som mindre bra eller kanske till och med dåliga. Du väljer att jämföra dig med andra, jämföra det som ges till dig med andra och jämföra gott mot ont.

Livet vill aldrig att du skall jämföra eller värdera det som kommer till dig, livet vill att du tar emot det som ges till dig och gör det bästa du kan av det och det betyder att ta emot med tacksamhet och insikt i att allt är som det ska, allt är bra.

Genom att lita till livet så litar du till dig själv. Inse att livet är du. Du är skaparen. Du är Gud.

 

8 kommentarer till “Omhändertaget

 1. Fia

  Tack snälla för att ni läser min blogg och delar med er av era tankar… ni hjälper mig att sprida inspiration och värme till andra läsare. Tack!

  Kram på er

 2. Pernilla

  L E R !! ♥ Tack för de orden Fia! ♥ Hade redan ett leende på läpparna, en visshet att trots att det kanske inte blev som jag ville just då, så var det ändå det bästa. Nu vet jag ju liksom det ännu mer. =)
  Ha en underbar dag!

  Kramar Pernilla

 3. Lena Landby

  <3 Exakt så <3
  Jag känner vad du skriver när jag nu sluter mina ögon och ser Ljuset i mig – stillheten och bara-varandet. Inget ska fixas eller ordnas – allt är exakt som det ska just nu coh vi är där! Underbar känsla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *