Oneness Awakening

Oneness Awakening kursinbjudan

Dalarna
Februari 2015

Jag bjuder in till Oneness Awakeningkurs, en kurs som initierar dig till deekshagivare (Oneness Blessing), kursen är planerad till februari 2015 men datum och plats är ännu inte fastställt. Jag meddelar här på sidan så fort datum och plats är klart. Känner du redan nu att du är intresserad så kan du skicka mig din intresseanmälan så har du förtur till plats, mail@sofianorgren.se

Den här kursen som är två dagar (lör-sön) är en fantastisk helg på flera sätt, vi läker inre sår genom varsamma processer, mediterar, utövar yoga och får ta emot flera deeksha. Jag har som Oneness Trainer hållit den här kursen regelbundet under 2 års tid, närmare bestämt 9 gånger, så kan jag lova att kurshelgen är väldigt bra. Den är innerlig och fin, den är fylld med glädje och tårar och framför allt så är Du fylld med glädje och harmoni efteråt. Oneness Awakening är det vackraste jag har att dela.

Kursen kostar 2500 kr inkl lunch och fika. Boende och middag tillkommer.

Är du och dina vänner intresserade av att gå en kurs för mig, men hellre önskar att jag kommer till er ort så gör jag gärna det. Minimum antal är 8 personer. Maila eller ring mig så finner vi ut en bra lösning.

Önskar du veta mer om Oneness kan du läsa mer här eller besöka Oneness Nordic.
Du är välkommen att kontakta mig om du har frågor: mail@sofianorgren.se alt 070-559 29 50.

Namaste
Savita

 

2 kommentarer till “Oneness Awakening

  1. Ulf Hagansbo Andersson

    Behöver veta exakt datum innan ja bokar p g a hög arbetsbelastning i febr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *