Öronsus

… som låter som havsbrus.

Jag har Tinnitus dvs det susar och brusar i mina öron, mest i höger.  Jag har medvetet valt bort mina Cykel och Afropass pga detta, och när jag nu tränar själv är jag noga med att använda öronproppar. Först efter 18 år som instruktör tar jag ljudvolymen på allvar och är rädd om min hörsel. Tror att volymen som mina öron utsatts för är del i detta, men tror också att det hör ihop med stress.

Jag strävar alltid efter Kropp – Sinne – Själ i balans. Och min favorit förebild Louise Hay skriver i sin bok ”Du kan hela ditt liv” om Öronsus/Tinnitus att det betyder: Vägran att lyssna. Hör inte rösten i sitt inre. Envishet. Och för mig känns det rätt, jag har en inre röst en längtan efter ett liv med djupare innebörd. Jag vet vad jag vill göra, men jag vågar inte satsa fullt ut. Fick en tydlig signal från kroppen då jag var på semester i Thailand, för då försvann nämligen öronsuset, eller åtminstone hörde jag det inte. Min fot som jag har ont i kände jag inte heller av…

Louise Hay har också en fin affirmation som jag skall använda: Jag litar på mitt högre jag. Jag lyssnar kärleksfullt på rösten i mitt inre. Jag befriar mig från allt som inte är uttryck för kärlek.

Ett skön behandling som hjälper för stunden och känns skön och renande är Öronljus. Finns att köpa på hälsokost. Här ger Nogge mig Öronljusbehandling.

Öronljusbehandling

 

Kommentarer till “Öronsus

  1. Viveka

    Åh hjärtat… vad glad jag blev att se att även du är kär i Louise L Hay…hon var den första ”hitta dig själv” författare jag läste o hon finns närmast mitt hjärta…. Hon ger en kraft o inspiration.
    Sköt om dig nu.. o ta hand om dig
    Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *