På tal om

…stark intuition

Jag la mig igår kväll och lyssnade igenom CD´n från min Aurafotografering/min sittning med Victoria Käller Guzikowski och så här några månder efteråt kan jag verkligen förstå vad mycket hon redan då kände in.

Som att hon såg ett rosa fält vid mitt ben, hon såg ett barn, en flicka och det här var innan Izabelle flyttade till oss. Hon sa att min högra sida, min manliga sida varit väldigt dominant och nu kommer den att balanseras med den här flickan och av att mammarollen blir än mer framträdande (Snigelmammelivet som jag bett om, tänkte jag). Hon berättade att det kommer vara en omställningstid på 3 månader innan allt lägger sig tillrätta och att det är ett barn med stort behov av närhet och kramar. Hon berättade även att det kommer vara en del skrik, det kan vara så enkelt som bekräftelsebehov men hon rådde mig även att ta lite extra notis om det ev kunde röra sig om magknip pga något hon ätit.

Och så bad hon mig vara uppmärksam på de andra barnen då avundsjuka skulle kunna uppkomma och för att möta upp den skulle vi låta barnen vara så delaktiga som möjligt i den lilla, låta dem vara med och ta hand om henne så att de känner sig engagerade och även stundom lite stora.

Hon berättade att hösten kommer bli intensiv för mig, men att det kommer lägga sig framöver och så skrattade hon till när jag frågade om mitt skrivande och sa att det kommer inte bli något skrivande nu på en tid, troligtvis först fram emot januari-februari.

Jag hade starka energier i relationer runt familjen och de banden skulle tryggas. Min medialitet var stark och jag hade kunde använda den i mina yogaklasser och även till kanalisering.

 

 

 

Kommentarer till “På tal om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *