Reconnective Yoga

Så fort jag såg annonsen så visst jag att jag ville dit, så igår brassade jag och Elin till Stockholm tur och retur för att delta på en workshop i Reconnective Yoga.

Det var för några år sedan jag läste boken The Reconnection  av Eric Pearl, där han berättade om en ny och kraftfull healingform, en healingenergi som vi alla kan lära oss att känna och använda. Och själv hade jag redan känt av den kraftfulla energin och gett healing åt en grupp på 9 personer samtidigt, utan att själv ha en aning och vad som hände. Så när jag läste boken fick jag mycket bekräftat av det jag redan hade upplevt och samtidigt lärdom hur energin kan användas.

Jag har lätt för att känna energier och jag tror på att det finns andra energier i universum än dem som är synliga för för våra ögon. Och under mina yogapass känner jag oftast av andra energier. Visst kan det vara mina eller deltagarnas, men jag upplever att det är något annat, då de ger mig guidning genom passen, får mig otroligt närvarande och lugn och hjälper mig att nå ut som instruktör. Jag känner mig ledd. Och jag märker allt oftare att jag får feedback från mina deltagare som bekräftar att även de upplever något magiskt, läkande och rofyllt under Yogan.

Så workshopen var väldigt inspirerande för mig, jag känner att jag är på rätt väg, min rätta väg. Jag vet inte om jag kommer att utbilda mig till Reconnective Yoga Instuktör men jag vet att jag kommer att öppna upp mig än mer för dessa energier och låta dem guida mig vidare i Livet och Yogan.

 

 

3 kommentarer till “Reconnective Yoga

 1. Lena Landby

  Exakt så är/känns det. Dina yogapass lyfter mig till oanade höjder och där vill jag befinna mig oftare <3

 2. Brittis

  Det låter verkligt intressant. Jag tror, förresten att det var det mötet min syster från Tidaholm besökte.
  Det där skulle jag vilja stifta närmare bekantskap med.

 3. lena

  Spännande : ) Dina pass är magiska nått händer och det är ljuvligt…visst finns det energier i universum som vi inte ser det tror jag 100% på…du är bäst på det du gör och jag är glad att något ledde mig till din yoga var liksom meningen att det skulle ske KRAM…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *