Rena dig

Jag vill bara dela med mig av mina tankar …

Min känsla är att det finns en del mörker och rädsla som ger dimma åt vissa av ’budskapen’ som kommer igenom angående den nya tiden 2012. För mig känns det rätt att sålla lite i informationen som jag tar del av, känna vad som är rätt för mig, vad som klingar JA i mitt hjärta.

Och i tider som dessa tror jag det är viktigt att vi håller oss sanna mot oss själv och verkligen fullt ut tar till oss att vi är våra egna Mästare och inser att vi alla har full kontakt med Källan oavsett om det sker genom kanaliserade texter, genom en inre röst som viskar eller i form av en känsla i magen. Du vet vad som är sant för dig!

Rena dig från andras rädsla, stress, oro eller ångest om den kommer in i din energi. Håll din egen ljuslåga klar och stark. Du är Ljus!

Lita till ’the guru within’ – Lita till Dig själv och den sanning som kommer genom Dig ♥

(Lite tankar jag delade på en en Facebook-sida idag som jag känner kan beröra många andra också, så därför väljer jag att lägga ut den även här)

 

2 kommentarer till “Rena dig

  1. Lena Landby

    Läste just om en kvinna som låtsades ha ett paraply som hon i tanken fällde upp då det var mycket negativt prat och tankar runt henne. Hon gick ”då fri” i sin egen positiva sfär – under sitt visualiserade paraply 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *