Rening i forsen

I somras åkte jag och en vän till Björsjö. Har en annan vän i Björsjö som bedriver Skogspensionat, hon lät oss bo på pensionatet. Målet med resan var att planera kommande utbildningar ihop att coacha varanda i NLP-övningar. (kommer berätta mer om NLP framöver, håll utkik).

En del utav vår NLP process var att öppna upp oss för nya möjligheter – och våra framtida mål (eller resultat som vi NLP-coacher hellre kallar det). För att öppna upp för det nya i livet och fullt ut ta in det, har jag en stark tro på att det är viktigt att släppa det gamla,  rensa undan lite gammalt skräp och ge plats inombords.

Alldeles utanför Björsjö ligger Spannsjön, där finns en fantastisk fors med Bergskristallbotten. Vi valde att göra en process där, vid forsen och i forsen. Vi gjorde helt enkelt en mental reningsprocess, renade oss fysiskt i forsen för att släppa massa gamla förlegade föreställningar och blockeringar.

För mig var det en magisk upplevelse! Forsens otroliga kraft, den uppfriskande kylan i vattnet och den vackra naturen runt omkring. Jag kände mig helt uppslukad efteråt, ren, fräsch, stark, ung, frisk, men också samtidigt ganska omtöcknad – att släppa invanda mönster och beteenden tar lite på kraften.

Kan kallt rekommenderas!

Förberedelse Forsen  Kraftfull påfyllning Lycka!

 

Kommentarer till “Rening i forsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *