Ropar efter kärlek

Alla som inte uttrycker kärlek, ropar på kärlek. När jag ser på människor med de ögonen så väcks min medkänsla och empati. Det gäller även den egna kroppen, tankarna och känslorna. Allt i mig som inte uttrycker kärlek ropar efter kärlek. Och med den insikten så kan jag omfamna det som inte uttrycker kärlek med kärlek. Kanske är det det är det vi alla söker, längtar efter och behöver – kärlek ♡

 

2 kommentarer till “Ropar efter kärlek

  1. Annelie

    Tack fina Savita…så klokt sagt…och jag känner att det verkligen låter sant. Tänk om det är så! Svindlande i sin enkelhet och lösningen på alla ”jobbiga” människor blir så mycket enklare ….Tack för dina fina tankar och att du delar med dig.
    Stor kram Annelie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *