Semesterblogg

Det kanske är tur att jag inte bloggat under semestern denna gång, det hade nog inte varit så intressant att läsa i jämförelse med mina tidigare turer till Indien och Bali. Men jag själv tankar energi och kraft på såna här AllInclusiveresor, det är så väldigt bekvämt och skönt att bara strosa mellan solstol, pool, strand, buffé och finbäddad säng. Och när lusten finns så är shoppingen alldeles utanför dörren.

Buffén är gigantisk och det blir inget familjegnabb om vart eller vad vi skall äta, maten passar alla våra smaker och jag själv har jättestort utbud av grönsaker, råa, kokta, gratänger och färsk frukt… det är enkelt att vara vegetarian här, det känns skönt och lyxigt!

Hur som, så börjar jag känna mig nöjd nu. En vecka på ett sådant här hotellkomplex är lagom. Det var lite annorlunda när vi var på väg hem från Bali efter en månad, då ville jag så gärna stanna. Bali är något speciellt, Bali lockar och lirkar i mitt hjärta…

Jag känner mig iallafall energifylld, glad och driven. Driven att komma hem och börja jobba med förverkligandet av mina kreativa idéer som börjar få nytt liv i huvuvdet.

Tacksam för den här veckan, tacksam över mitt liv!

 

 

2 kommentarer till “Semesterblogg

  1. Maria

    Välkommen hem till Dalarna som visar sig från sin vackraste sida! Så skönt att ni haft det bra och att du är påfylld. Kram till dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *