YogaArmband

Kände lycka, när jag idag fick mina underbara AffirmationsArmband som silversmed Erik Grind har gjort till mig. Jag har haft sju stycken sedan tidigare (som en annan silversmed har gjort) men ett har gått sönder och några ligger på botten av Mälaren, de gled av när jag badade förra sommaren och sedan dess har det varit en saknad. Men under tiden däremellan och fram till nu så har de nya affirmationerna (ord som betyder mycket för mig) mognat fram.

Erik har gjort fem nya armband, jag hade två kvar sedan tidigare och för mig känns det rätt att ha sju stycken, då vi har sju chakran (de stora) i kroppen och sju är mitt själsnummer. Sju för mig står för helhet.

Sedan tidigare hade jag texterna: Min rätta väg och Kropp Sinne Själ. Det är en påminnelse till mig själv om att leva i balans, balans mellan kroppen, sinnet och själen. Och modet att våga gå min egen väg, den väg som mitt hjärta viskar till mig.

De nya texterna är: Savita, en uppmaning om att släppa fram solen inom mig, våga vara jag oavsett vad andra tycker om mig. Satya, att vara sann. Sann emot mig själv, sann mot andra, söka sanningen om mig själv. Ett armband har orden Shakti och Shiva, som för mig symboliserar balans mellan min feminina och maskulina sida. Ganesha, den stora vita elefanten som tar bort alla hinder och bär mig fram i livet. Ganesha är även den som författaren tillber när den vill skriva.

Och så är det sjunde armbandet helt blankt, utan text. Det vill visa mig att vila i tillit till att allt är omhändertaget och livet för mig fram. Jag behöver inte veta alla steg, vilka vägar som ligger framför mig, jag kan känna full tilltro till att allt kommer till mig och det enda jag behöver göra är att njuta av stunden som är just nu.

 

7 kommentarer till “YogaArmband

  1. Annelie

    Underbart vackra och med fantastiska visdomsord på. Gjorda av Erik som har så mycket kärlek i sig, kan det blir finare? Jag vill härmas….:)

    Kul att läsa om Ganesha – ”den stora vita elefanten som tar bort alla hinder och bär mig fram i livet.”…..och som just nu tittar ned på mig från en tavla på en hylla i köket. Härligt inspirerande.

    <3…Annelie

  2. Lena Landby

    Underbara, liksom ägaren… Fint att ha ett armband helt utan text – i tillit till att allt är som det ska – du går Vägen du blir visad – den ovissa Vägen du förs fram på – i tillit till att allt är som det ska – hela tiden <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *