Sista dagen

Första kurstillfället är slut och jag beger mig hemåt på tåget. Sångerna vi sjungit tillsammans sjunger fortfarande inom mig och jag är så glad att mitt hjärta guidade mig hit – tänk vad hjärtat enkelt finner rätt väg om man bara låter det vara ens guide. Min sanna guide är det iallafall och jag är så otroligt stolt över mig själv som vågar gå emot mina egna begränsningar och se att dom försvinner när jag möter dom.

Jag stretchar mitt liv mer och mer, öppnar upp och vidgar precis som i yogans asanasas.

Många minnen som ömt sitter kvar från den här tiden tar jag med mig. Speciellt lärarna Sky & Emma och så givetvis alla 14 nya yogivänner. All visdom som yogan väckt upp inom mig. Lugnet och närvaron. Jag kommer också minnas maten, som bara den i sig är värd att åka till Mangalam för. Så lyxigt med en brittisk kock i köket, Joe och två gulliga tjejer som lagade gourmetýogimat till oss 3 ggr om dagen.

En annan väldigt speciell kille är Klas – som varje dag spelade Harmonia eller Gitarr och sjöng mantran med oss under yogalektionerna. Hans röst och närvaro spred ett lugn över hela gruppen och vi upplevde alla ”The Klas-Effect” – vilken gav oss tindrande ögon med tår i ögonvrån och öppna hjärtan – pure love!

Nu sprider vi oss för vinden och så sluts gruppen samman igen i Januari på Bali, för del 2 i utbildningen till Yogalärare. Med mig har jag sinnesro i hjärtat, harmoni och frid. Jag har med mig ett block fullt med anteckningar att fördjupa mig i och motivationen och inspirationen är på topp!

 

2 kommentarer till “Sista dagen

  1. Therese Young

    Hej!
    Å, vad fint du skriver. Jag kan höra din juvliga röst i orden jag läser. Tack för 10 härliga dagar tillsammans! Ljus och kärlek Therese :))))))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *