Själslig låga

Är du medveten om hur du höjer din själsliga låga? Hur du ökar närvaron med din själ. Jag vet att jag når högre kontakt med själen ju mer medvetenhet jag har i kroppen, yoga, andningsövningar, mindfulness, massage (taktil, soft och skön sådan) osv får mig att känna själen – i kroppen.

Jag upplever också att viss kost förstärker min själsliga låga, precis som meditation, deeksha, soulwalk (mina walk&talktoGod-promenader) och god sömn.

Allt handlar ju om energi. Så det hjälper för mig att fråga mig; kommer det här att höja eller sänka min (livs)energi? Vissa relationer, samtal, ämnen sänker min själsliga låga, inte för att de i sig släcker den utan för att jag i dessa stunder förlorar kontakten med det som är sant, lätt och gudomligt i mig.

Ibland kan det räcka med en medvetenhet om att jag mister upplevelsen med närvaron av min själ, för att få kontakten att återuppta och bli stark och ljus igen.

Jag vet att vi är kropp, sinne och själ. Att ett jordeliv är paketerat i en kropp och med ett aktivt sinne är det ganska svårt att glömma men däremot är det lättare att tappa greppet om kontakten med själen. Jag tror vi är många som saknar den närvaron i våra liv lite titt som tätt. Min högsta önskan är att integrera mer av själen i kroppen, i mina tankar och i mitt liv.

Att jag som person mår mycket bättre ju mer av min själsliga låga som lyser det vet jag, och jag tror också att själen uppskattar att få ta del mer av mitt jordeliv – det är ju trots allt därför den är här… i mig – för att leva.

 

2 kommentarer till “Själslig låga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *