Skogstur till häst

Äntligen har vi funnit något att njuta av tillsammans jag och Maya. Idag tog hon sin första ridlektion vid charmiga Hyttornas Hästgård. Det blev en tur i skogen på shettisen Kalle, en busig liten kamrat. Maya kikade på hästarna när vi kom och sa att hon ville rida den vita. Och när hästarna delades ut var det givetvis honom hon fick tilldelad – det blir som vi tänker!

Det var en leende tjej som red och jag gick bredvid och njöt av den stillsamma promenaden i skogen. Det var så fridfullt och vackert. Så tacksam att vi kan göra det här tillsammans, en aktivitet bara för Maya som jag får äran att uppleva vid hennes sida.

Mammalycka

   

 

2 kommentarer till “Skogstur till häst

 1. Christina J

  Fin lösning som ni hittat det kommer att bli många leda häst turer för dig, jag hade 2 samtidigt det var lite körigt ibland, men kul nu när vi kan rida tillsammans. KRAM

 2. Fia

  Äntligen, lät väl ganska hårt… men sanningen är den att hon provat några aktiviteter förut, fotboll gav hon upp efter nyinköpta fotbollsskor och tre träningar (som tur var ;)), det liksom räcker med två fotbollsnör… frälsta här hemma. Och när hon var 4 år och gick simskolan, gick jag ut. Ut och andades! Jag höll på att hoppa i vattnet och livrädda henne varje gång hon försvann under ytan.. för att sekunder senare se henne studsa upp med ett leende – precis då han jag själv svälja mitt hjärta som studsat upp i halsen, för att stunden senare se henne dyka under igen… Plågeri!
  Och så var det gympan hon gjort i några terminer, gympan som är exakt samtidigt med ett av mina yogapass.

  Så nu är det äntligen!!!! Tisdagarna är Mayas, med min fulla uppmärksamhet med mitt goda samvete till bror som blir tränad av Nogge som en av sina fotbollstränare. De har sin grabbtid och vi har vår alldeles egna tjejtid.

  Klart det är mammalycka*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *