Skolbesök

Vissa dagar känner jag mig mindre lyckad med att finnas här som en bra mor till dem alla men så ibland får jag till en bra dag som idag till exempel. Idag var Nogge ledig på förmiddag och tog med Izabelle till Öppna Förskolan och jag kunde följa barnen till skolan. Oscar har jag varit med i skolan några gånger förut, men jag hade lovat Maya en dag då jag även stannar och äter lunch med henne.

Jag fick vara med på hennes lektioner och hennes raster och även slinka in till en mattelektion hos Oscar innan jag avslutade halvdagsbesöket med en lunch med Mayas förskoleklass och sen kunde jag promenera hemåt för att vara med Izabelle och Nogge kunde åka till jobbet.

SnigelmammeLycka

 

2 kommentarer till “Skolbesök

 1. sofia Inläggsförfattare

  Jisses fina härliga Lena om Du kunde ana vad ditt underbara inlägg gjorde gott!!!!!!!

  TackTackTack
  Nu är mammahjärtat varmt <3

  Kram Fia

 2. Lena Landby

  Du är garanterat en bra mor och njut av den känslan. Vi har ju som berömt inte ”bara” mammarollen, utan agerar/axlar också andra roller samtidigt och HUR ska allt kunna flyta på enligt nån som har ”bestämt” att man är bäst om man saftar, syltar, bakar, syr, stickar, virkar, väver, tvättar, viker tvätt, städar, snyter barnen medan man steker pannkaka, samtidigt som man svarar i telefonen medan det ringer på dörren….OCH som Siv Malmkvist sjunger: ”Sen ska man då va älskarinna, [Å så] skall man då va’ älskarinna? Ha krafter kvar när ens karl läst ”Jag, en kvinna” Som en dröm, ljuv och öm – fastän sliten….
  Du är och ödmjuk, kärleksfull, kvinnlig, moderlig, mjuk, insiktsfull, glad, inkännande och intuitiv och du så härligt mänsklig Sofia. Du har sååå många kvalitéer så jag råder dig kärleksfullt att fokusera på alla fina egenskaper du har och njut att Du är exakt så härlig som du är!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *