Skriv ett brev

Skriv ett brev

Jag har gjort det någon gång, skrivit ett brev till någon som betyder extra mycket. Skrev ett till älskade pappa för en tid sedan. Det kändes gott. Det är som att de sagda orden, som tider som flyr, lätt sveper förbi. Medans ord på ett papper stannar och ristar sig kvar. Det är vackert att beskriva vad en annan människa betyder för mig, har givit mig och lärt mig. Hur den har påverkat mig.

Jag förstår att det är en gåva för den människan att läsa men det är lika givande för mig att formulera det, tänka till och påminna mig om det verkliga i Livet – det som Livet egentligen handlar om, de stunder och människor vi fyller våra hjärtan med.

Jag har brevet från mamma i mitt hjärta. Det är mig nära. Som de små paketetiketterna jag behållit, bara att se hennes handstil berör… och värmer.

Under kursveckan skrev jag ett brev till mig själv, från mitt lilla jag. I dag har jag skrivit ett brev till min bästa vän, min livskamrat, min glädjespridare, mina barns far – min älskade man. Ett brev fyllt med kärlek men också bekännelse, ärlighet och sårbarhet – om att vara jag.

 

Kommentarer till “Skriv ett brev

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *