Smärta!

Min mage smärtar. Jag har haft problem med den sedan slutet på förra veckan, den sväller upp ibland när jag äter och gör så himla ont. Idag har jag haft två ”attacker” och de sitter i länge.

Min bok Kroppen talar till Dig är på min mottagning i Falun, så jag bad en vän att läsa åt mig i sin bok. ”Du oroar dig över en situation som pågår i ditt liv. Du oroar dig för dig själv. Släpp taget och lösgör dig från situationen. Då kan du lättare se lösningar och centrera dig” är budskapet från boken, eller egentligen är det ju budskapet från min ömmande mage.

Mitt i prick är det i alla fall! Jag oroar mig över mitt hopp. Tänk om jag hoppar utan att veta hur och vart jag ska landa. Hur ska det gå, gnager neggo-rösten i mitt inre. Oro och ängslan.

Jag andas, smeker min mage, värmer den med mina händer, sänder dit kärlek. Jag ber en bön för mig själv. Jag vet att jag är på rätt väg, jag ber om än mer tillit. Jag ber om mod att släppa oron och njuta av hoppet.

Tornadon jag varit i de senaste veckorna har varit som att snurra runt runt runt med en ögonbindel och nu har det sluta snurra, men jag är fortfarande yr i huvudet och det är svart för ögonen – återigen, bara hjärtat som vet vägen.

Tilliten jag ber om är att lita på att hjärtat för mig rätt!

 

 

2 kommentarer till “Smärta!

  1. sofia Inläggsförfattare

    Tack Jennifer, det är härligt att höra att jag kan inspirerar med min livsväg, det gläder mig så! Kram

  2. Jennifer

    Du är så tuff Fia och en sann inspirationskälla, jag önskar dig lycka till med allt!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *