Solpennan

Jag är lite små nervös för idag skall jag träffa Solveig Bergqvist Larsson, författare , föreläsare och komedienne. Mötet gör mig nervös då hennes CV är imponerande och hon är så väl meriterad. Samtidigt är det jag som mailat och bett att få träffa henne. För när jag fann hennes hemsida Solpennan så drogs jag till hennes erfarenhet och hennes humor och jag kände att jag så gärna ville träffa henne, jag känner att jag har så mycket att inspireras och lära av denna kvinna.

Sagt och gjort, jag skrev ett mail och frågade om vi kunde ses, kamouflerade det lite med att Dalarnas Författarförbund skall medverka på ett av hennes framträdanden i augusti och att vi även kan gå igenom detta arrangemang och fick svar att jag gärna fick komma och träffa henne.

Så idag åker jag hem till henne och fikar, hoppas på att kunna uppträda normalt och att nervositeten släpper när vi ses…

 

 

På vårt planerade möte hade vi lite mindre än en timme att ses och det i sällskap av hennes väninna, så jag hann inte med alla mina frågor och tur var kanske det. Jag la band på mig så gott jag kunde och tänkte är det meningen så lär vi ju ses igen. Jag känner absolut att jag har mycket att lära och inspireras utav denna kreativa kvinna och hon var än mer ljuvlig än hon framstår på sin hemsida.

 

 

Kommentarer till “Solpennan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *