Soulwalk

Tänk att det ska behövas så lite som några hundra meter in på min promenadslinga innan jag faller in i min egen Vortex och börjar se klarhet i mitt inre. Pusselbitar lägger sig, vissa försvinner längs stegen, frågor får svar… allt klarnar.

Tänk att det ska behövas så lite som några sekunder för att jag ska glömma bort hur gott jag mår av min Soulwalk och jag faller ur min egen Vortex och kilar fast i mitt grumliga inre.

Promenader, meditation, yoga, souldance är stunder då jag finner kontakt. Då jag kanaliserar (det engelska ordet ’channel’ känns mer rätt för mig) in mig på mitt inre dvs alltet. Helheten. Gud. Universum. Det är då jag kommer i samklang med vibrationerna som får mig att må så himla bra. Det är då jag vibrerar och när energi vibrerar så är den i rörelse och all stagnation släpper och bekymmer ruskas av och glorian putsas fram. Ljuset värmer i det inre.

Jag tackar dagens själagång (den första på länge) för gudomliga insikter. Jag ser vägen. Den är lätt och den är rak. Hindren är bortblåsta, kvar är bara vibrationer och toner från min själasång.

 

2 kommentarer till “Soulwalk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *