Starkare intuition

Någonting har öppnats upp på sistone, min intuition har blivit så mycket starkare. Jag vet inte om det är Yogan, livet med barnen eller att dagarna till 2012 minskar – men hur som, det känns helt fantastiskt!

Dels använder jag ju intuitionen helt under varje yogapass men några vardagliga exempel är när jag valde att köra en annan väg när jag skulle hämta Maya hos en kompis igår för jag visste redan innan att jag skulle möta någon jag kände, och exakt där jag fått känslan av att möta någon så gick min svägerska med hunden och vi kunde stanna och tala. Liknade känsla idag av att snickarna skulle dyka upp, fast dom varit mer eller mindre osynliga de senaste veckorna, 20 min senare knackade det på dörren och en snickare kom in. Och så idag hade jag en fundering och fick till mig att jag skulle ringa och fråga min brorsdotter om det, men det gjorde jag inte och bara några timmar senare ”råkade” hon och jag komma samtidigt hem till min mamma och då fick jag en andra chans. Kände i hjärtat att hon förmedlade en viktig insikt till mig, så tacksam att universum såg till att vi möttes eftersom jag inte följde min intuition tidigare under dagen då jag kände att jag skulle ringa henne.

Ja, det är bara några exempel det senaste dygnet. Det är så lätt att negligera intuitionen och så märker jag att jag inte noterar allt magiskt som händer i mitt liv. Men när jag väl uppmärksammar den och även följer den så glider jag fram på en gyllene matta i livet och allt känns så lätt, så rätt.

 

3 kommentarer till “Starkare intuition

  1. Gunilla

    Åh vilka underbara slutord!
    Älskar de raderna. Se är så sanna och viktiga! Det är våra ledtrådar!

    ”Det är så lätt att negligera intuitionen och så märker jag att jag inte noterar allt magiskt som händer i mitt liv. Men när jag väl uppmärksammar den och även följer den så glider jag fram på en gyllene matta i livet och allt känns så lätt, så rätt.”

  2. Christina J

    Härligt njut och lyssna min vän – jag jobbar på närvaro hemma just nu och vill bara vara hemma – snigelmamma liv – och het älskarinna därimellan – med lite yoga inslag det är livet…KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *