Sunyoga vid Siljan

En tur till Siljan var inplanerad sedan tidigare och det passade mig perfekt idag att åka till vackra trakter med vänner och tanka energi. Jag och Elin tog oss upp mot Vikarbyn och Rättvik för att leta kursgård/hotell att boka till Sunyoga-kursen i höst. Väl där fick sällskap av Mustafa och vi hamnade till slut på Stiftsgården i Rättvik, där bekräftade känslorna vad vi redan fått till oss, att där skulle kursen vara.

Och jag skyndade mig in för att boka Siljansrummet som ligger på en terass alldeles vid vattnet, där är det perfekt att i stillhet utöva sunyoga och meditation i närvaro av Siljan, ljuset, bergen och himmeln.

Jag känner att det kommer bli magiskt att förena Umasankar, sunyoga-gurun från Indien med Dalarna och Siljan*

För alla er som är intresserade av att gå kursen i Sunyoga den 16-18 sep kommer mer information här på bloggen och hemsidan inom kort.

 

7 kommentarer till “Sunyoga vid Siljan

 1. Christina J

  Oj vad härligt – du har kommit ett steg närmre…och vi andra också kanske….KRAM

 2. sofia Inläggsförfattare

  Yogan är inte alls avancerad. Sunyoga är en meditation där vi tittar på solen (sungazing). Umasankar instruerar oss i mötet med solen, vad solens energi kan ge oss. En kontakt med en oändlig källa. Att träffa honom, att han kommer till Sverige, det är stort!

  Han är mästerlig, tro mig!

  Helgen kommer att fyllas med mycket meditation, workshop och även några yogaklasser med min yoga. Helgen är helande och läkande på ett djupt plan och du kommer komma i kontakt med visdom och insikter som känns igen i ditt inre.

  Känn i hjärtat om det är rätt för dig. Svaret finns inom och som Sunyogi Umasankar säger, The guru is within.

  Kram Fia
  Ps Maritha, visst lär jag dig gärna sunyoga. Men det är mötet med honom som är det stora! Mustafa kommer också att delta. Kanske ni kan byta datum på mässan. Jag kan tyvärr inte ändra datumet med Umasankar, då han redan bokat flyget. Hur som, du vet vad som är rätt för dig. VarmKram

 3. Maritha Ylander

  Åååå va synd. Vi har bokat in detta datum för nästa HelandeKraft mässa på Gammelgården i Fagersta. Annars hade jag gääärna kommit. Du får lära mig vid tillfälle. Låter spännande.

  Ha det gott så länge.
  Kram kram Maritha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *