Tanka nytt

Hur skall det gå för mig tänker du? Vad har livet att ge mig? Var det allt det här? Är det allt jag kan få? Allt jag önskar mig, hur kan jag få det? Eller kommer jag aldrig att få det?

Tankarna snurrar. Tankarna har inte svaret. Tankarna är som motorn som bara går. Går på tomgång. Går åt fel håll.

Dina tankar behöver en chaufför. En chaufför mot livet, det liv som du önskar dig. Lita till att livet är till för att levas fullt ut. Levas i varje cell. Levas i glädje och harmoni. Levas för att njutas.

Där du finner njutning, dit skall också chauffören köra dig. Chauffören kör dig dit du vill. Exakt dit du vill. Du behöver bara slå på motorn och tanka. Motorn kör dit chauffören kör. Chauffören kör dit du har bett den att köra. Tanka är det sista du behöver göra själv innan din färd. Det är av yttersta vikt att du tankar premium bränsle.

Bränslet du tankar är de positiva stärkande tankar du tänker. Och kom ihåg, att är det en lång färd mot dina drömmars mål behövs mycket bränsle.

Tanka varje dag. Tanka nytt. Tanka inte samma som igår om du har nya horisonter i sikte. Tanka nytt. Tanka fräscht. Tanka med kvalité. Och ha tillit till att du kommer dit du vill.

 

 

2 kommentarer till “Tanka nytt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *