Tidningen Falun Borlänge

Idag är min berättelse om Indienresan med i Tidningen Falun Borlänge. Innan jag ens har hunnit se uppslaget själv så kommer människor fram till mig på stan och på Ica och berättar för mig att dom läst det och imponeras av mitt mod och att min berättelse inspirerar.

När jag lyfter upp tidningen ur brevlådan så värms jag inombords, min gamla kollega och goda vän Patrik är på framsidan. Vi var kollegor i 5 år då vi ägde Må Bättre i Falun tillsammans. Lustigt och tryggt att vi är i samma tidningen…

Vill du läsa mer om Indien och se fler bilder, så kan du läsa mina tidigare blogginlägg HÄR . Och där finns också en länk till Radio Dalarna P4 där jag intervjuas om resan.

Namaste

 

3 kommentarer till “Tidningen Falun Borlänge

 1. sofia Inläggsförfattare

  Tack alla, Christina och Kerstin för era fina kommentarer och tack ni som gett kommentarer på Facebook. Tack till alla som kommer fram på stan. Och tack till alla fina sms.

  Jag får så mycket positiv feedback på reportaget och jag är oerhört glad och tacksam för det – det värmer mitt hjärta.

  Kärlek & Solsken
  till er alla

 2. Christina J

  Hela du är ju en enda stor INSPIRE – vad härligt att få visa hela stan vad DU vågar göra, är så glad jag har dig omkring mig!!! KRAM

 3. kerstin nisula falk

  Din berättelse om resan gör mig varm i hjärtat. Härligt med all denna kärlek :)!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *