Tjuren Ferdinand

Njutfullt och alldeles underbart är mitt liv just nu.Jag kan se det, jag kan förstå det och jag kan uppleva det många stunder… men tyvärr inte alla. Jag har en bit kvar innan jag kan uppleva och njuta av livet fullt ut, att vara helt i nuet. Utan att tankarna skenar in i framtiden och utan att minnen från förr tar över känslan.

Jag har min egna lilla ’satkärring’ som sitter på höger axel och påminner mig om allt jag borde göra, allt jag inte gjort, allt jag aldrig lyckas med, att jag är lat, dålig, slö, att dagarna blir mörkare, tiden går fort….. ja så där gnatar hon på när jag råkar tona in på hennes frekvens.

Om jag däremot stannar i kroppen och i hjärtat så är jag som tjuren Ferdinand under sin ek (var det en ek han satt under förresten), sitter där och bara är, njuter och luktar på blommorna och ingen ’satkärring’ i världen kan förmå mig att lyfta på rumpan.

Då är jag i kontakt med något helt annat, något mycket större, något verkligt som är förevigt – då är jag i kontakt med SatGuru, den enda sanna gurun, den inom mig.

 

 

2 kommentarer till “Tjuren Ferdinand

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *